Glasräcke ger elegant design med maximal utsikt!

Bygg med eleganta glasräcken ute eller inne. Vi har flera modeller och varianter att välja mellan för terrassen, trappor, poolskydd, balkong m.m. – med och utan stolpar och räcken.

Att byta ut ett träräcke till ett glasräcke ger ett helt nytt intryck och utsikt. Flera olika fästen finns att välja mellan.

Räcket består av härdat och laminerat glas, vilket gör glaset mycket starkt och tåligt. Laminerat glas är två glasskivor som limmats ihop med en plastfilm mellan, vilket gör att glaset håller ihop även om det går sönder. Våra glasräcken uppfyller Boverkets normer för glasräcken.

Höj- och sänkbart vindskydd för den privata terrassen, restauranger och caféer

Ibland vill vi ha lä för vind och rusk, ibland kan ett högt vindskydd i glas bli för varmt en het sommardag eller så vill vi känna den varma brisen en sen sommarkväll. Nu kan man få ta del av båda världarna genom ett höj- och sänkbart vindskydd i glas – Café au Lä®.

Restauranger och caféer kan nu erbjuda god komfort på sin uteservering så att gästerna slipper problem med blåst och ruskväder har också goda möjligheter att öka sin omsättning.

Vi förverkligar vi dina idéer!
Ring oss på 040-23 00 61 så kommer vi ut till er och träffas på plats!